Prodii for professionelle

Mennesker vil møde mennesker, og den professionelle digitale identitet får stadig større betydning.

Prodii.com er for personer, der – med et minimum af tidsforbrug – ønsker at synliggøre og styrke deres digitale brand og er særlig velegnet til social media professionelle, freelancere og selvstændige.

Du er allerede på de sociale medier, hvor du vedligeholder 
dine professionelle profiler. Med Prodii’s unikke platform kan du nu samle dine professionelle data i een profil, der både viser dit CV og din adfærd på sociale medier.

Personlige infographics

Med få klik, og på ganske kort tid, kan du oven i købet sikre, at dine oplysninger og kompetencer præsenteres på din egen hjemmeside, lige så up-to-date som dine profiler og med visuelle infographics.

En profil oprettes meget enkelt ved at du logger på og tilkobler dine sociale medier. Data, der handler om dit professionelle virke, importeres og præsenteres med din faglige baggrund samt visuelle analyser, der viser din historik og adfærd på sociale medier.

Flere fleksible muligheder
Når først du har en profil, kan du også vælge at indgå i teams med andre – enten ved at tage imod en invitation til et team eller ved selv at oprette et team.

Genbrug data fra sociale medier til spændende infographics

Med Prodii kan du profilere dine kompetencer kombineret med din social media profil. Vi har gjort det helt enkelt for dig at samle dine professionelle data et sted, så du kan få indblik i, hvad dine digitale fodspor fortæller om dig.

Prodii sammensætter, analyserer, visualiserer og præsenterer dine data i dynamiske infographics, som du kan publicere på en vanity-URL eller integrere på din egen hjemmeside.

 • Nemt og hurtigt; Ingen indtastning.
 • Dynamiske infographics der opdateres automatisk.
 • Kun genbrug af professionelle data.
 • Du bestemmer, hvad der må publiceres.
 • Det er dine data og du kan slette dem, når du ønsker.

Prodiis unikke fordele

 • Styrker dit digitale brand
  Prodii skaber fantastiske præsentationer af mennesker og kompetencer. 
Prodii aktiverer indhold, der understøtter din professionelle identitet.
 • Professional Data Management
  Data hentes fra professionelle sociale medier og altid med et professionelt sigte. Pt. henter vi data fra Linkedin, Twitter, Slideshare, Delicious og flere tilføjes.
 • Høj data etik
  Prodii låner data i den periode, hvor du benytter vores services. Når du tjekker ud af Prodii, siger vi samtidig tak for lån af dine data, som vi sletter fra vores servere.